Masini si dispozitive pentru prelucrarea tablei subtiri

1. Dispozitiv cu actionare manuala pentru executia coturilor de burlan prin “incretire” 04-411 :

Acesta asigura executia de burlane cu diametrul de 100 mm la unghiul necesar , atat pe santier (gabaritul acceptabil, greutate redusa si este usor de transportat) , la client, cat si in atelier.

Functionarea dispozitivului in timpul executiei unui cot din burlan fabriat din tabla vopsita se poate vedea in cele 2 filmulete postate mai jos :


2. Dispozitivul de largit burlane 04-329 :

Dispozitivul de largit burlane cu diametrul de 100mm 04-332 se foloseste cu succes in operatiile de evazare a burlanelor sistemelor pluviale in vederea mufarii (montarii ) acestora.

Dispozitivul se monteaza in mandrina masinii de gaurit portabila si asigura , usor si facil, executia operatiei de largire a burlanului “mama”.

In cazul in care burlanul ,din motive intemeiate , nu are exact diametrul de 100 mm, dispozitivul permite o schimbare a pozitiei rolelor ,prin schimbarea/mutarea axelor port role in alte pozitii (4 variante !) pentru executia operatiei de largire in conditii optime.

Acest dispozitiv este pentru burlanele cu diametrul interior de 100 mm dar producem variante si pentru alte diametre.

Functionarea lui :
Imagini dispozitiv 04-329 :
9.01
9.02
9.03

3. Foarfeca cu role :

Cererea crescuta de produse din tabla subtire (zincata,vopsita…) a determinat proiectarea si omologarea in fabricatie a doua dispozitive cu actionare manuala (foarfeca cu role) pentru taiat/debitat/fasiat foi de tabla cu grosimi de pana la 1mm.
Cu aceste dispozitive se debiteaza, in vederea prelucrarii, tabla zincata, neagra, decapata ,vopsita, din otel inoxidabil, din aluminiu sau din cupru.
Nota: noi folosim dispozitivul pentru fasierea tablei folosita de linia de profilat profile gips-carton si de masinile de fabricat jgheaburi si burlane.
Avem omologate doua modele:
 • Foarfeca cu role 04-288 pentru semifabricate cu latimea (maxima) de 1000mm;
 • Foarfeca cu role 04-296 pentru semifabricate cu latimea (maxima) de 1250mm;
 • Ambele modele sunt dotate cu doua perechi de cutite care sunt deplasabile pe axe, permitandu-se astfel reglarea dimensiunii fasiilor debitate.
  Pe dispozitive se mai poate monta si Foarfeca mobila cu role pentru taiere transversala: 04-297 pentru debitarea foii de tabla pe lat.
  Nota: aceaste solutii sunt recomandate pentru prelucrarea/fasierea rulourilor de tabla !

  Functionarea se poate urmarii in cele 2 filmulete de mai jos, in 2 situatii :

  Debitand tabla decapata cu grosimea de 1mm !

  Fotografii din etapa de montaj :

  9.11
  9.12
  9.13
  9.13
  9.13  Tot pe acest dispozitiv se pot monta si role pentru nervurat tabla subtire.

  Vezi functinarea probelor in filmuletul din dreapta :


  4. Masina pentru profilat jgheaburi 07-191A si 07-191 B

  O interesanta oportunitate de afaceri o constitue fabricarea si montatea sistemelor de colectare a apei pluviale.
  Pentru aceasta am dezvoltat un sistem de productie a principalelor elemente : jgheburile (scocuri) , prin profilare continua, realizandu-se produse direct la lungimea solicitata.
  Nota: Executia prin profilare continua este o metoda moderna,cu productivitate ridicata (8-9ml/min) si care elimina operatiile de imbinare si etansiezare care se executa pentru realizarea jgeaburilor (de exemplu) la lungimea dorita.
  Masina de profilare este mobila (deplasabila) , se amplaseaza intr-un microbuz sau intr-o remorca si este actionata cu un motor electric monofazat, permitandu-se deplasarea la client unde se executa jgheabul la lungimea necesara (lungimea streasinei).
  Nota: masina lucreaza cu tabla fasiata la latimea necesara si infasurata pe rola portabila, permitandu-se profilarea la lungimea dorita.
  Pe masina se pot executa si alte profile cu latimea desfasuratei de 250mm (maxim) si inaltimea (profilului ) de 65mm.

  Nota: functionarea variantei 01-154.A (manuala) se poate vedea aici :


  5. Masini de profilat continuu :

  Prin tehnologia profilarii continue se executa o gama variata de produse, de exemplu profilele pentru stucturile de gips-carton.
  Va prezentam o masina simpla si robusta echipata cu role pentru executia profilelor „UD30” aici si aici.

  Va rugam sa vizitati si celelalte pagini pentru a vedea toate produsele